От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева  ГЕРБ са импотентни. Видя

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева  ГЕРБ са импотентни. Видя
Коментари Харесай

Колтуклиева към Асен Василев: Вашата коалиция бе на разпада, на раздорите, на ренегатите

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

 

" ГЕРБ са импотентни. Видя се, че не могат да сформират кабинет ”. Тъй рече Асен Василев.

А вие като създадохте кабинет на 13 декември 2021 година, та какво?

Още през март се изпокарахте кой да стане шеф на БНБ; сякаш се бяхте разбрали за Любомир Каримански, а предложихте Андрей Гюров, след това го оттеглихте. Никой не беше определен. Националната банка продължава да бъде ръководена от гуверньор с изминал мандат.

Не успяхте един проект за развиване и резистентност да напишете. Другите страни към този момент харчат парите, България ги получава последна.

Сблъскахте се при актуализацията на бюджета.

Изпуснахте инфлацията, цените хвръкнаха неудържимо нагоре, обществените заплащания не смогват да ги настигнат и до ден-днешен.

Вкарахте медиатори в търговията с природния газ, оскъпихте го. Купувахте газ от “Газпром ” през непознати компании.

Не приехте да се доставя оръжие на Украйна, само че български снаряди стигаха до Киев през оръжейни търговци от Европейски Съюз.

Провалихте грандиозните си проекти за български електрически автомобил. Подписахте меморандум с 2 офшорни компании - Gemcorp и IP3 - за надзор над българската енергетика.

Не построихте нищо.

Заробихте поколенията със заеми.

На 6-я месец Слави Трифонов отдръпна министрите си от кабинета. Един от министрите му отдели петима депутати. Станахме очевидци на най-безогледното пазарене на народни представители в най-новата история на България.

1 милион за съветници, половин милион за полети с държавния аероплан, ръководство от любовници+приятели от детството+кумове и кумци+бизнес-партньори.

Кирил Петков разгласи, че мафията е пробила “Има подобен народ ”. Гроздан Караджов сподели какъв брой порочно се е управлявала страната. Кирил Петков прогласи, че Слави Трифонов му е споделил: “Къде е моят милиард? ”. Слави Трифонов сподели скандални смс-и от Кирил Петков. Христо Иванов се оплака: шокиран съм от разкритията на служебния министър Росен Христов за газовите покупко-продажби, ние нищо не сме знаели.

Тошко Йорданов разкри какъв брой безумни са били Коалиционните препоръки. Никой не е водил протокол на съвещанията. Сега всеки може да си твърди всичко.

Четворната коалиция се разпадна до тройна, след това до двойна. Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия са обругавани от Политическа партия и Демократична България. И това всичкото от декември 2021 година до ноември 2022 година, няма и година. Коалиция на Разпада. На раздорите. На ренегатите.

Асене, ти на това ли му викаш потентност, бе?!

Я, първо да се справите с вашата преждевременна еякулация!

 



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР